• Få tilbud fra 3 lokale håndverkerfirma

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Trondheim

Skal en renovere eller bare pusse opp bad i Trondheim, så er det spennende tider i vente. Varmekabler, nytt dusjkabinett, og badekar er for eksempel noe mange ønsker seg. Tross mye spenning knyttet opp mot drømmebadet, så innser mange tidlig at det er en hel del koordinering som skal til mellom de mange håndverkerne.

For et bad kan fort kreve rørlegger, snekker, elektriker, og flere håndverkere, og disse må koordineres til å jobbe sammen. Det er nettopp denne jobben Pusseoppbad1.no tar seg av. Ved å finne de dyktigste håndverkerne, så hjelper vi deg med å pusse opp bad i Trondheim på en effektiv og rimelig måte.

pusse opp bad Trondheim
Nytt bad Trondheim

Lang erfaring sikrer et godt resultat

Den lange erfaringen som Pusseoppbad1.no sine samarbeidspartnere har strekker seg over flere tiår. Dette innebærer at håndverkerne kan levere kvalitet, og det meget raskt også. Faktisk er det her en garanti for at badet vil ferdigstilles innen 10 dager. Dermed skal du ikke gå og vente på når badet ditt faktisk vil bli ferdig.

Det er i tillegg til den hurtige leveransen også en garanti for at badet skal kunne vare i minst 10 år. Dette sikrer deg ved at din forholdsvis dyre investering, i de fleste tilfeller hvert fall, holder kvaliteten oppe over tid. Dermed kan du nyte badet ditt i et helt tiår, uten å bekymre deg overhodet. Garantien på 10 år understreker den kvaliteten som Pusseoppbad1.no tilbyr.

Standarder som våtroms normen og TEK17 er med på å bygge opp under denne kvaliteten. TEK17 er en byggeteknisk standard. Den har bestemmelser om hvordan badet ditt skal utbedres for å følge forskrifter og lovverket.

Oppussing av nytt bad i Trondheim

Når du ønsker deg et nytt bad i Trondheim, så finnes det flere alternativer til håndverker. Dette er tross alt en storby med mange forskjellige firmaer. Allikevel er det ikke enkelt å bli helt klok på hvem som er best på blant annet pris og kvalitet. Pusseoppbad1.no har god erfaring med å finne frem til de dyktigste kandidatene til jobben.

Dette sikrer en rask leveranse og lavere priser. Ved å benytte lokale håndverkere til arbeidet, så er en også sikret at oppussingen lettere blir koordinert til å treffe frister. Det er nettopp på bakgrunn av dette at Pusseoppbad1.no altså kan gi sin garanti for at badet vil ferdigstilles innen 10 dager maksimalt.

Ønsker du å igangsette prosessen i dag, så kan du sette opp tidspunkt for gratis befaring i skjemaet her på siden.

Den beste løsningen for borettslag og sameie

Borettslag og sameie har selvfølgelig en større utfordring i koordinering enn private boliger, da de tross alt skal utføre arbeidet for en rekke boenheter. For å lette på trykket er Pusseoppbad1.no en perfekt ressurs her. Da slipper borettslaget eller sameiet en stor mengde ekstra jobb.

Dessuten kan de bedre budsjettere gjennom gratis befaring. Dette lar nemlig borettslaget eller sameiet se hvilke utbedringer som skal gjøres, og ikke minst da hva disse faktisk vil koste i praksis. En kan også få nærmere innsikt i hvor lang tid oppdraget vil ta.

Befaring er et godt utgangspunkt

Sett over ett er befaringen et flott sted å starte prosjektet. Fyller du ut skjemaet her på siden, så kan du sette opp et tidspunkt for gratis befaring umiddelbart. Da vil en ekspert hjelpe deg med å kartlegge omfanget av prosjektet.

Skal du pusse opp bad i Trondheim, så er befaring et meget godt utgangspunkt. Denne er tross alt gratis, og ikke minst uforpliktende, slik at det er helt risikofritt for deg.

Bad Trondheim

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring