• Få 3 uforpliktende tilbud

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Tromsø

For de som er på utkikk etter nytt bad i Tromsø, enten det gjelder en liten oppussing eller totalrenovering, så er spennende tider i vente. Allikevel blir det en god del mer jobb enn ventet for de fleste, selv når en planlegger å ikke røre et eneste verktøy. Det er nemlig litt av en jobb å koordinere håndverkere som rørleggere, snekkere, og elektrikere til å pusse opp badet.

Dersom du skal pusse opp bad i Tromsø er det derfor anbefalt å benytte Pusseoppbad1.no. Vi tar oss av jobben med å koordinere de mange håndverkerne som skal involveres i prosjektet, slik at du får et bedre og raskere utført resultat. Faktisk tilbyr vi en garanti for alle våre bad at de skal ferdigstilles innen maksimalt 10 dager.

Pusse opp bad Tromsø
Nytt bad Tromsø

Årelang erfaring sikrer høy kvalitet og hurtig gjennomføring

Gjennom flere tiår har Pusseoppbad1.no sine samarbeidspartnere hjulpet med å pusse opp bad i Tromsø. Det betyr at håndverkerne har opparbeidet seg meget god erfaring, og disse er virkelig til å stole på når det gjelder gjennomføringsevnen. Som nevnt ovenfor er det for eksempel en garanti for at de fullfører oppussingen av ditt bad innen 10 dager.

Som om ikke den hurtige leveransen var nok, så tilbyr også Pusseoppbad1.no en garanti for at badet varer i minst 10 år. Med tanke på hvor stor en investering i et nytt bad i Tromsø kan være, så er det helt klart en fordel å ha denne garantien med seg. Dette er et kvalitetsstempel som viser hvilken standard våre bad legger seg på.

Videre er denne standarden også understøttet av det faktum at vi følger alle forskrifter og lover som gjelder ved oppussing av bad. Dette inkluderer for eksempel våtroms normen og TEK17. Sistnevnte er en byggeteknisk standard som definerer parameterne rundt hvordan badet skal pusses opp.

Pusse opp bad i Tromsø?

Om du skal pusse opp bad i Tromsø, så er det en stor fordel å benytte lokale håndverkere til arbeidet. Dette sikrer best baderomsoppussing, siden en kan koordinere de forskjellige arbeidene mye enklere. Nettopp dette er en av de største grunnene til at Pusseoppbad1.no gang på gang kan levere ferdigstilte bad innen garantien på 10 dager.

Vi finner de beste håndverkerne i Tromsø til å pusse opp akkurat ditt bad. Dette gjør vi gjennom vårt brede nettverk i byen. Da slipper du selv å lete i evigheter, og vi leverer dessuten tjenester til bydeler utenfor sentrum også. Søker du etter en optimal kilde for håndverkere til å pusse opp bad i Tromsø, så er Pusseoppbad1.no det beste stedet du kan starte jakten.

Fyll ut skjemaet her på siden i dag, så vil du kunne sette opp et tidspunkt for gratis befaring.

Sameie og borettslag

For sameie og borettslag er naturligvis Pusseoppbad1.no sine løsninger også meget gunstige. Faktisk er løsningen her enda mer aktuell. Disse gruppene opplever akkurat samme problemstilling, men selvfølgelig på et mye større plan.

Borettslag og sameie har dessuten et ansvar for sine beboere i å finne det rimeligste alternativet, samt en noe fastsatt pris for budsjettet. Gjennom Pusseoppbad1.no kan borettslag og sameier få dette gjennom en helt gratis og uforpliktende befaring.

Gratis og uforpliktende befaring

Pusseoppbad1.no tilbyr gratis og uforpliktende befaring for de som ønsker nytt bad i Tromsø. Dersom du skal pusse opp ditt bad, så er det tross alt veldig nyttig å få innsikt i hva badet vil koste deg å utbedre, samt hvor lang tid dette vil ta.

Dessuten kan ekspertene våre komme med innsikt rundt hvilke utbedringer du bør vurdere. Befaringen er helt gratis og uforpliktende, slik at du risikofritt kan se hva vi har å tilby.

Oppussing av bad Tromsø

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring