• Få 3 uforpliktende tilbud

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Tønsberg

Dersom du ser på mulighetene for å pusse opp bad i Tønsberg, så finnes det mange gode alternativ i Norges eldste by. Dette er tross alt blitt en storby å regne med årene. Allikevel er det mange ikke innser at oppussing av bad krever en del koordinering. For de fleste prosjekt skal en hyre inn både rørlegger, elektriker, og snekker blant annet.

For å gjøre dette arbeidet lettere, så er det nyttig å bruke Pusseoppbad1.no. Vi tar oss nemlig av koordineringen mellom de forskjellige håndverkerne inkludert i prosjektet. Ved å benytte oss av dyktige håndverkere i nærområdet, så får du et nytt bad i Tønsberg av høy kvalitet innen 10 dager.

Pusse opp bad Tønsberg
Nytt bad Tønsberg

Erfaringen sikrer god oppussing av bad

Sammen med våre samarbeidspartnere har Pusseoppbad1.no flere tiår med erfaring i å pusse opp bad i Tønsberg. Dette gjør at du er sikret både en rask prosess og et godt resultat. Som nevnt i innledningen har vi en garanti på at badet ditt vil være ferdigstilt innen 10 dager. Det betyr i praksis at du skal slippe å fundere på når badet faktisk blir ferdig.

På toppen av dette kan vi også tilby en garanti for varigheten av selve badet. Siden et bad tross alt ofte er en betydelig investering, så kommer alltid garantier for varighet godt med. Vi tilbyr i Pusseoppbad1.no en garanti om at badet vil vare i minst 10 år. Garantien reflekterer hvor selvsikre vi er på kvaliteten bak arbeidet.

TEK 17, våtroms normen, og flere andre standarder etterfølges også nøye av oss. Dette er for å kvalitetssikre arbeidet, og ikke minst for å følge de forskrifter og lover som gjelder for å pusse opp bad i Tønsberg.

Skal du pusse opp bad i Tønsberg?

Dersom du ønsker et nytt bad i Tønsberg, så har Norges eldste by som nevnt flere gode håndverkere. Problemet er derimot selvfølgelig å finne frem til de som er best på pris og kvalitet. Pusseoppbad1.no har opparbeidet seg et godt nettverk med årene, noe som betyr at vi kan tilby deg de dyktigste håndverkerne Tønsberg har å by på.

Dessuten vil det at vi benytter lokale håndverkere resultere i en raskere prosess og bedre koordinering totalt sett. Det er tross alt enklere å koordinere håndverkere som alle opererer i samme by. Dersom du ønsker et bad ferdigstilt innen 10 dager, så er koordinasjonen mellom de forskjellige håndverkerne unektelig det viktigste.

Om du ønsker mer informasjon om hva Pusseoppbad1.no kan hjelpe med, så kan du registrere deg for en helt gratis befaring gjennom kontaktskjemaet her på siden.

Sameie og borettslag

Akkurat som private boligeiere, så vil selvfølgelig borettslag og sameier med jevne mellomrom ønske å pusse opp bad i Tønsberg. Her er hodepinen med koordinering derimot mangedoblet. Derfor er Pusseoppbad1.no en enda bedre løsning for disse partene.

Styret i et borettslag har tross alt også et ansvar for de andre beboerne om å holde et fornuftig budsjett og nødvendige utbedringer. Det er nettopp derfor befaringen er så nyttig for borettslagene, da de her kan få bedre innsikt i kostnader, tidsramme, og nødvendige endringer.

Start med befaring i dag

Fyller du ut skjemaet her på siden, så kan du motta gratis og uforpliktende befaring for nytt bad i Tønsberg. Dermed kan du som nevnt få bedre oversikt over omfanget av prosjektet. Våre eksperter kan forklare hva som må gjøres, hvor mye det vil koste, og andre rammer rundt.

Dessuten er dette uforpliktende, slik at du ikke skal holdes ansvarlig for å kjøpe dersom du ombestemmer deg. Allikevel vil nok de fleste etter befaring se flere muligheter enn problemer, og du går en spennende tid i møte.

Oppussing av bad Tønsberg

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring