Få 3 uforpliktende tilbud fra lokale håndverkere i Stavanger. På den måten sammenligner du tilbud effektivt.

Tjenesten er gratis og uforpliktende. Det koster altså ingenting.

Du velger selv om du avslår alle tilbudene eller godtar ett. Valget er alltid ditt.

Nytt bad Stavanger

Dersom du skal pusse opp bad i Stavanger, så er det mye å tenke over. En ting er selvfølgelig å velge ut dusj, toalett, badekar, og vask for eksempel. En helt annen oppgave er å koordinere de forskjellige håndverkerne som skal utføre oppdraget. Dette inkluderer ofte rørleggere, elektrikere, snekkere, og kanskje flisleggere. Koordinering av alle disse blir en hel del jobb for folk.

Derfor er det nyttig å bruke Pusseoppbad1.no for denne koordinasjonen. Vi tar oss av å koordinere oppdraget, slik at du slipper det. Skal du ha et nytt bad i Stavanger, så lar vi deg heller drømme om å bygge et perfekt bad, fremfor å utføre masse av jobben selv. Vi kan dessuten garantere at badet ditt vil være ferdig innen 10 dager.

Pusse opp bad stavanger
Nytt bad Stavanger

Samarbeidspartnere med flere års erfaring

Pusseoppbad1.no har mange samarbeidspartnere, og disse har til sammen flere tiårs erfaring med å pusse opp bad i Stavanger. Dermed er du sikret både en god kvalitet, og ikke minst at arbeidet blir utført innenfor tidsrammene. Det er nettopp denne erfaringen som for øvrig sørger for at vi kan garantere at badet ferdigstilles innen 10 dager.

Som et tillegg til det hurtige arbeidet, så er det også en høy kvalitet bak tjenestene. Et bad fra Pusseoppbad1.no har en garanti på hele 10 år. Med tanke på hvor stor investering et nytt bad i Stavanger kan være, så er det godt å være sikker på at badet i hvert fall skal holde en høy kvalitet over det neste tiåret.

Dessuten støttes denne kvaliteten opp om av etterfulgte forskrifter. Alle bad fra Pusseoppbad1.no følger blant annet våtroms normen og TEK17. Sistnevnte er en byggeteknisk standard som sørger for at alt vedrørende ditt nye bad er på stell.

Lokalt håndverk sikrer best baderomsoppussing

Det er en stor styrke i å benytte lokale håndverkere for baderomsoppussing. Gjennom koordinering av håndverkere med god erfaring i å pusse opp bad i Stavanger klarer Pusseoppbad1.no å sikre at badet ferdigstilles innen 10 dager. Vi finner de beste håndverkerne for akkurat din jobb i dette området.

Selv om Stavanger er en storby, så er det ikke noen enkel oppgave å finne kvalitetshåndverkere innenfor alle de disiplinene en muligens trenger til baderomsoppussing. Pusseoppbad1.no har derimot et stort nettverk i byen. Dersom du skal pusse opp bad i Stavanger, så er vi derfor en optimal kilde til å finne de dyktigste håndverkerne.

Ønsker du å sette i gang med profesjonell baderomsoppussing i Stavanger, så kan du fylle ut skjemaet på siden for å motta gratis befaring.

Borettslag og sameie

I tillegg til eiere av private boliger, så kan også hele borettslag eller sameier benytte seg av Pusseoppbad1.no. For disse er det helt klart en enda større utfordring å koordinere de mange håndverkerne som skal til for å kunne gjennomføre prosjektet med nye bad i flere boenheter.

For et borettslag eller sameie er selvfølgelig også budsjettet veldig viktig. En gratis og uforpliktende befaring gir god innsikt i hva som må utføres av arbeid og et godt anslag på hva dette faktisk vil koste.

Befaring er en flott start på oppussing av bad i Stavanger

Enten du skal pusse opp bad i Stavanger til privat bolig eller borettslaget, så er koordinering av håndverkere viktig. Pusseoppbad1.no tar seg av denne prosessen, slik at du selv slipper. Starter du prosessen med en gratis og uforpliktende befaring, så får du en flott start på prosjektet.

Da kan du nemlig få innsikt i hva et nytt bad i Stavanger koster, krever av tidsbruk, og hvilke tips ekspertene har for ditt nye drømmebad.

Oppussing av bad Stavanger

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring