• Få uforpliktende fra 3 håndverkere

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Sarpsborg

Et nytt bad i Sarpsborg kan fort innebære mye jobb for den som ønsker det. Dette gjelder selv om en ikke skulle planlegge å gjøre noe av den fysiske jobben selv. For som eier av en bolig, så skal du selv koordinere alle de forskjellige håndverkerne du trenger for å pusse opp badet ditt. Det inkluderer blant annet rørleggere, elektrikere, og snekkere i mange tilfeller.

Pusseoppbad1.no lar deg derimot hoppe over denne prosessen. Vi tar oss av koordinering av de mange forskjellige håndverkerne, slik at du får en enklere jobb med å realisere drømmen. Skal du pusse opp bad i Sarpsborg, så finner vi de beste håndverkerne i området for å ta jobben. Vi garanterer at badet står ferdigstilt innen 10 dager.

Pusse opp bad Sarpsborg
Nytt bad Sarpsborg

Baderomsoppussing fra erfarne håndverkere

Samarbeidspartnerne til Pusseoppbad1.no sitter på flere tiår med erfaring innen det å pusse opp bad i Sarpsborg. Dermed er du sikret dyktige håndverkere som virkelig vet hva de holder på med. Det er nettopp denne erfaringen som gjør at vi opplever at garantien på ferdigstillelse innen 10 dager aldri svikter. Allikevel haster ikke håndverkerne gjennom arbeidet.

Tvert imot gjør erfaringen disse har at også kvaliteten blir meget god. Kvaliteten av bad fra Pusseoppbad1.no holder en så høy kvalitet at vi lover en garanti på hele 10 år. Dermed kan du kose deg med et flott bad hele det neste tiåret.

I tillegg til rask utførelse og høy kvalitet, så følger også badet lovverket. Det vil si, badet pusses opp etter de seneste forskriftene og reglene som er nedfelt i loven. Dette inkluderer blant annet våtroms normen og byggeteknisk standard TEK17.

Lokale håndverkere for et mer optimalt resultat

Dersom du skal pusse opp bad i Sarpsborg, så er det fort gjort å se utenfor byens grenser for å utvide utvalget av håndverkere. Pusseoppbad1.no har derimot et så bredt nettverk i Sarpsborg at vi kan benytte sentralt beliggende håndverkere for arbeidet. Dette sikrer videre den tidligere nevnte ferdigstillelsen av badet innen 10 dager.

Den raske utførelsen er allikevel som nevnt av høy kvalitet. Grunnlaget for den raske gjennomføringen er helt enkelt at håndverkerne er enklere å koordinere når de aller befinner seg i samme område. Ønsker du et raskt og godt resultat når du skal pusse opp bad i Sarpsborg, så er Pusseoppbad1.no et perfekt sted å starte denne prosessen.

Det hele begynner med at du fyller ut skjemaet her på siden, slik at du kan motta helt gratis befaring.

Gunstig for borettslag og sameie

Borettslag og sameie som skal ha nytt bad i Sarpsborg må gå gjennom en ganske tungvint prosess med å koordinere håndverkere, vanligvis. Gjennom Pusseoppbad1.no, så kan de derimot nyte godt av hjelp med nettopp denne koordineringen.

Dessuten er også befaringen gratis og uforpliktende for hele borettslag eller sameier. Det innebærer at borettslaget eller sameie bedre kan budsjettere for både kostnad og tidsbruk, samt få tips til hvilke utbedringer de bør se nærmere på. En befaring er sånn sett veldig nyttig for disse gruppene.

Befaring for nytt bad i Sarpsborg

Skal du pusse opp bad i Sarpsborg, så er det naturlige stedet å starte den ovennevnte befaringen. Enten du er et borettslag, sameie, eller bare en privatperson, så får du her raskt en oversikt over hva prosjektet vil koste deg, og hvilke tidsrammer det vil foregå under.

Dessuten vil våre eksperter kunne gi deg innsikt i hvilke utbedringer du bør fokusere på, slik at du er sikret et optimalt resultat. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet her på siden, så kan du bestemme tidspunkt for en gratis og uforpliktende befaring.

Bad Sarpsborg

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring