• Få 3 tilbud fra lokale håndverkere.

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Porsgrunn

Søker du etter håndverkere til nytt bad i Porsgrunn? Enten du skal pusse opp eller totalrenovere bad, så er det ofte litt av en jobb bare å finne arbeidskraften til prosjektet. Dersom du for eksempel trenger rørlegger, elektriker, og snekker til oppdraget, så er dette dessuten en større oppgaven knyttet til koordinering av arbeidet også.

Den oppgaven ønsker du neppe å ta på deg, og derfor er det å sette det ut til Pusseoppbad1.no et perfekt alternativ. Skal du pusse opp bad i Porsgrunn, så kan du nemlig la oss ta oss av all koordinering knyttet til prosjektets mange håndverkere. Vi tilbyr en effektiv og rask løsning, og vi ferdigstiller alle bad innen bare 10 dager.

Pusse opp bad Porsgrunn
Nytt bad Porsgrunn

Garantert raskt ferdigstilt og høy kvalitet

Pusseoppbad1.no har sammen med våre mange samarbeidspartnere til sammen totalt flere tiårs erfaring innen det å pusse opp bad i Porsgrunn. Dette innebærer at vi har et nettverk av mange dyktige håndverkere, noe som nevnt gir oss muligheten til å levere ferdigstilt bad i løpet av 10 dager. Tross den raske leveransen, så har ikke dette noen innvirkning på kvaliteten.

Kvaliteten bærer en veldig høy standard, og dette er understreket av vår garanti om at badet skal vare i minst 10 år. Når du skal ha et nytt bad i Porsgrunn, så er dette en betydelig investering, og da er det å forvente at badet skal kunne vare i minst et tiår. Vi garanterer altså både hurtig ferdigstillelse og en høy kvalitet på badet.

Sist, men ikke minst, så er det viktig å følge lovverket ved oppussing av bad. Kvalitetssikringen hos Pusseoppbad1.no kommer gjennom det faktum at alle håndverkere her følger våtroms normen samt byggeteknisk standard TEK17. Dermed kan du være forsikret om at badet ditt holder en høy kvalitet.

Pusse opp bad i Porsgrunn?

Ønsker du deg et nytt bad i Porsgrunn, så er det fort gjort å utvide søket sitt etter håndverkere for å få et bredere utvalg. Med Pusseoppbad1.no er derimot ikke dette nødvendig, siden vi har tilgang på så mange dyktige håndverkere i Porsgrunn. Ved hjelp av god koordinasjon mellom lokale håndverkere, så kan vi som nevnt levere nytt bad i Porsgrunn til deg i løpet av 10 dager.

Realiteten er at det å holde det lokalt er best for tidsrammer og resultater. Koordinasjon av lokale håndverkere er også mye enklere med tanke på timeplanen og ferdigstillelse. Vi finner de beste håndverkerne til å pusse opp bad i Porsgrunn, uansett om det er snakk om rørleggere, snekkere, eller elektrikere.

Prosessen er enkelt å igangsette, og fyller du ut skjemaet her på siden, så kan du også få gratis befaring.

Løsningen brukes av borettslag og sameie

Skal du ha nytt bad i Porsgrunn til borettslag eller sameie? Da er garantert koordineringen mye mer utfordrende enn for en privat boligeier. Pusseoppbad1.no tar på seg også slike oppdrag, og dermed slipper en å koordinere jobben til en rekke håndverkere spredt over flere boenheter.

Tilbudet om gratis befaring gjelder også for borettslag og sameie. Dermed kan borettslaget eller sameiet få en fin oversikt over hele oppdraget før en setter i gang med arbeidene.

Oversikt over omfanget av baderomsoppussing

En gratis og uforpliktende befaring er perfekt dersom en ikke er helt fastbestemt på oppdraget. Befaringen kan nemlig fastsette nærmere hva prisen blir, hvor lang tid prosjektet vil ta, og hvilke utbedringer for ditt nye bad som bør gjøres.

Om du skal pusse opp bad i Porsgrunn er en gratis og uforpliktende befaring det riktige stedet å starte. Du kan når som helst trekke deg, men med et steg nærmere drømmebadet, så er sannsynligheten stor for at du gjennomfører.

Oppussing av bad Porsgrunn

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring