• Nytt bad på 10 dager

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Pusse opp bad Oslo
Nytt bad Oslo

Nytt bad Oslo

Enten en bor i en liten leilighet eller et stort hus, så er et nytt bad i Oslo noe mange ønsker seg. Det gjelder både for egen komfort og boligens verdi. Men når en setter seg ned for å igangsette prosjektet, så kan det føles som en voldsom jobb å koordinere håndverkerne som skal involveres. Her skal ofte rørleggere, snekkere, elektrikere, og flisleggere alle med på jobben.

For å gjøre akkurat dette enklere for deg som drømmer om å pusse opp bad i Oslo, så tar Pusseoppbad1.no seg av hele jobben. Vi koordinerer de beste håndverkerne i Oslo, slik at du får det beste resultatet. Løsningen er rask og effektiv, og blant annet kan du dra nytte av en garanti om at badet ferdigstilles innen 10 dager.

 

Garantier og kvalitetssikring

Sammen med våre samarbeidspartnere strekker vår erfaring seg over flere tiår når det gjelder å pusse opp bad i Oslo. Dette innebærer at vi har tilgang til dyktige håndverkere, og nettopp derfor kan vi tilby at hele badet ferdigstilles innen 10 dager. Denne garantien understreker hvor hurtig vi er i stand til å levere badet, men det går ikke på kompromiss med kvaliteten.

Badet holder nemlig en meget høy kvalitet, og vi tilbyr derfor en garanti for varighet på minimum 10 år. Et godt bad skal tross alt vare i minst et tiår, og velger du å pusse opp et nytt bad i Oslo, så fortjener du en slik garanti. Dette er tross alt en betydelig investering for de fleste, og garantien er noe mange setter stor pris på.

Etterfølgelse av forskjellige lover og forskrifter er også viktig for kvalitetssikring. Her følger Pusseoppbad1.no selvfølgelig våtroms normen og byggeteknisk standard TEK17 blant annet. Ved hjelp av disse forskriftene kan du ytterligere forsikres om kvaliteten bak.

Baderomsoppussing i Oslo

Er du på utkikk etter nytt bad i Oslo? Da vet du helt sikkert at hovedstaden har mange gode håndverkere. Det er derimot som nevnt oppgaven med å koordinere disse mange håndverkerne som er en utfordrende oppgave. Koordineringen tar vi i Pusseoppbad1.no oss av, og siden det er snakk om lokale håndverkere gjør det jobben med å ferdigstille badet innen 10 dager enkelt.

Lokale håndverkere har nemlig mye bedre forutsetninger for å utføre arbeidet raskere, og dessuten er det enklere å koordinere timeplanen til flere forskjellige håndverkere, når de alle er fra samme by. Enten det er snakk om en rørlegger som skal legge ned 10 timer, eller en flislegger med et par timer, så sørger vi for å finne de beste håndverkerne i Oslo for ditt nye bad.

Dersom du fyller ut skjemaet her på siden, så kan du velge et tidspunkt for din gratis befaring i dag.

God koordinering for sameie og borettslag

Sameie og borettslag støter på en ganske stor utfordring med å koordinere de mange håndverkerne som inngår i oppdraget. Dette er selvfølgelig på en mye større skala enn for private boligeiere, da dette er snakk om flere boenheter. Gjennom Pusseoppbad1.no kan en derimot også gjøre prosessen enkel for borettslag og sameie.

Dessuten sikrer løsningen også gratis og uforpliktende befaring. Borettslaget eller sameiet vil ha et ansvar for å overholde budsjetter. Gjennom gratis befaring kan en få innsikt i kostnader, tidsrammer, og hvilke utbedringer som er nødvendige.

Derfor er befaring viktig

Også for private boligeier er befaring viktig av samme grunn. Denne prosessen gir håndverkere en mulighet til å komme med gratis og uforpliktende råd for prosjektet.

Den største fordelen er at du kan trekke deg når som helst under eller etter befaringen. Allikevel vil du være et steg nærmere nytt bad i Oslo, og de fleste blir overbevist om kjøp etter befaringen.

Oppussing av bad Oslo

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart. badet ferdigstilles innen 10 dager.

Velg tid for befaring