• Få tilbud fra 3 lokale håndverkere

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Kristiansand

Et renovert eller helt nytt bad er noe mange ønsker seg. Dersom du vil pusse opp bad i Kristiansand, så kan du vente deg en hel del oppgaver. Selv om du ikke skal gjøre noe selv, så er koordineringen av de mange håndverkerne involvert i prosjektet en større oppgave. Her skal tross alt ofte rørlegger, snekker, og flislegger med.

Ønsker du å slippe dette arbeidet, så er Pusseoppbad1.no en god ressurs. Vi tar nemlig på oss oppgaven med å koordinere samtlige håndverkere du trenger til oppussing av nytt bad i Kristiansand. Dermed slipper du jobben med dette, og dessuten kan du forvente raskere og bedre resultater. Vi garanterer nemlig ferdigstilt bad innen 10 dager blant annet.

Pusse opp bad Kristiansand
Nytt bad Kristiansand

Oppussing av bad i Kristiansand

Dersom du skal pusse opp bad i Kristiansand, så finnes det mange gode håndverkere du kan benytte. Allikevel er jobben med å koordinere de forskjellige håndverkerne, og når hvem skal gjøre hva, kjedelig å måtte gjøre. Pusseoppbad1.no har gjennom samarbeidspartnere flere tiårs erfaring med akkurat denne prosessen.

Badet vil som en følge av den gode erfaringen være ferdigstilt innen 10 dager, og videre vil det medfølge en garanti for varighet på minst 10 år. Dette er et kvalitetsstempel som sikrer deg at badet er av god kvalitet og varer i mange år fremover. Den gode erfaringen sikrer nemlig at dette er bad som virkelig holder en god standard.

Blant bakgrunnene for den høye standarden er de strenge forskriftene og reglene som her følges. For eksempel er våtroms normen og byggeteknisk standard TEK17 sentralt i arbeidet til Pusseoppbad1.no.

Lokale håndverkere sikrer bedre resultat

Pusseoppbad1.no hjelper deg med nytt bad i Kristiansand via lokale samarbeidspartnere. Det er mange som ser utover Kristiansand for å øke antallet valg. Vi har derimot så mange gode samarbeidspartnere i vårt nettverk at vi slipper å gjøre dette. Skal du pusse opp bad i Kristiansand, så har vi god oversikt over hvem som passer best til oppdraget.

For eksempel kan vi fortelle deg hvor du bør henvende deg angående lave priser og god kvalitet. Vi sikrer også gjennom lokale håndverkere at du slipper forsinkelser. Når du skal pusse opp bad i Kristiansand, så er lokale håndverkere simpelthen det beste alternativet. Dessuten mottar du en fastpris for oppdraget, noe som gir deg en god oversikt over budsjettering også.

For å sette i gang prosessen, så kan du fylle ut skjemaet her på siden og motta gratis befaring.

Borettslag og sameie sparer hodepiner

Når et borettslag eller et sameie skal pusse opp bad i Kristiansand, så blir det fort en ganske omfattende oppgave. Der en privat boligeier sliter med koordinering av håndverkere for en enkelt bolig, så skal et borettslag eller sameie koordinere håndverkere for en multippel av boenheter.

Det er derfor en enda større fordel å bruke Pusseoppbad1.no dersom en kommer fra et borettslag eller et sameie. Her følger nemlig alle godene med i henhold til koordinering av håndverkere, samt det faktum at en også her vil motta gratis befaring.

Befaringen hjelper med oversikten

Oversikten over et oppdrags omfang er ikke enkel å få tak på. Derfor er det veldig behjelpelig med befaring. Dette gjør at du kan få innsikt i hva prosjektet vil koste, hvor lang tid det vil ta, og hvilke utbedringer du bør fokusere på. En ekspert kan gi deg dine svar ved hjelp av vår helt gratis befaring.

Skal du pusse opp nytt bad i Kristiansand, så er dette det perfekte stedet å starte prosessen. Befaringen er også uforpliktende, slik at du når som helst kan trekke. Allikevel er nok sannsynligheten høy for at du ønsker å gjøre drøm til realitet etter befaringen.

bad Kristiansand

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring