• Få 3 tilbud fra lokale håndverkere.

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Kongsvinger

Mange nordmenn drømmer om et skikkelig fint bad, gjerne med varmekabler og et dusjkabinett i glass. Ønsker du deg et nytt bad i Kongsvinger, så er realiteten at det ligger mye arbeid bak. Det hjelper nemlig ikke bare å ringe til rørlegger, da flislegger, snekker, og andre håndverkere også veldig ofte skal være med på prosjektet. Da blir det mye jobb for deg som drømmer om nytt bad.

Skal du pusse opp bad i Kongsvinger, så er det beste alternativet å bruke Pusseoppbad1.no. Vi koordinerer nemlig hele prosessen med alle håndverkerne involvert, slik at du slipper å ta denne jobben selv. Dette sikrer raskere utførelse, samt bedre kvalitet. Faktisk kan vi garantere at badet ditt er helt ferdig innen bare 10 dager.

Pusse opp bad Kongsvinger
Nytt bad Kongsvinger

Skal du pusse opp bad i Kongsvinger?

Pusseoppbad1.no er som nevnt det beste alternativet for deg som ønsker et nytt bad i Kongsvinger. Det er fordi vi, sammen med våre mange gode samarbeidspartnere, har flere tiårs erfaring med å pusse opp bad. Garantien for at badet skal stå ferdig innen 10 dager stammer fra dette faktumet, og vi holder alltid denne lovnaden.

Som et tillegg kan Pusseoppbad1.no også garantere at badet du får vil vare i en periode på minst 10 år. Dette er som en følge av den gode kvaliteten som håndverket bak badet baserer seg på, det være seg om det handler om rørlegging, snekring, eller flislegning. Ved hjelp av det gode håndverket blir ikke bare badet raskt ferdig, men det ser også veldig flott ut.

Ved oppussing av nytt bad i Kongsvinger er også forskriftene og lovene i Norge viktige å følge. Her føler Pusseoppbad1.no blant annet våtroms normen og TEK17. Sistnevnte er en byggeteknisk standard, noe som sikrer deg et profesjonelt resultat.

Kun håndverkere fra lokalmiljøet

Pusseoppbad1.no leverer tjenester til alle i Kongsvinger gjennom lokale håndverkere. Dette sikrer at en får gjennomført oppdraget både raskere og rimeligere. Det kan nok føles som om utvalget av håndverkere i Kongsvinger muligens ikke er det beste. Pusseoppbad1.no har derimot et godt nettverk for å pusse opp bad i Kongsvinger.

Dette inkluderer en nyttig oversikt over både hvem som er rimeligst og best på det de gjør. Dermed kan vi sikrer at du slipper forsinkelsene, og at du faktisk får en fastpris på oppdraget. Elimineringen av forsinkelser sikrer at vi tilnærmet alltid klarer å holde vår garanti på å ferdigstille badet i løpet av 10 dager.

Vi tilbyr gratis befaring, slik at du kan igangsette prosessen uforpliktende og risikofritt i dag.

Gunstig for borettslag og sameie

Koordinasjon er veldig gunstig for private boligeiere. Allikevel må det nok sies å være en enda større gode for borettslag og sameie. Dette er fordi de tross alt gjerne belager seg på en god del flere boligenheter. Da blir det enda vanskeligere å koordinere en håndfull håndverkere som skal utføre forskjellige oppdrag.

Utfordringene er perfekt løst gjennom Pusseoppbad1.no. Ved å koordinere selv slike store prosjekter, så hjelper vi borettslag og sameie med prosjekter der koordinasjon virkelig kan bli utfordrende. Dette sikrer en rask og smertefri prosess. Gratis befaring sikrer også at borettslaget eller sameie får rask oversikt over nødvendige utbedringer, kostnader, og leveransetid.

Slik hjelper befaringen

Befaringen hjelper både eiere av private boliger og borettslag eller sameie med å få en rask oversikt over hva omfanget er. Dette gjelder blant annet forskjellige utbedringer, prisen, og hvor lang tid alt vil ta.

Pusseoppbad1.no tilbyr gratis og uforpliktende befaring for alle kunder. Dermed kan en altså helt risikofritt få en flott oversikt over hva et oppdrag med å pusse opp bad i Kongsvinger omfatter. Ønsker du nytt bad i Kongsvinger, så er Pusseoppbad1.no et perfekt sted å starte.

Oppussing av bad Kongsvinger

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring