• Få 3 tilbud fra lokale håndverkere.

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Kongsberg

Drømmen om et nytt bad er ikke uvanlig dersom en har et par sparepenger til overs. Kanskje frister det å bare røske ut det som er, eller eventuelt gå en enklere vei og installere en ny dusj for eksempel. Uansett hva en gjør, så krever det å pusse opp bad i Kongsberg som alle andre steder en rekke forskjellige håndverkere.

Eksempler her er rørleggere, flisleggere, og noen ganger også snekkere. Det blir da fort mye jobb med koordinering av disse håndverkerne. Pusseoppbad1.no tar seg av denne jobben på dine vegne, slik at prosessen går raskere og blir mye billigere. I løpet av kun 10 dager kan du få badet ditt ferdigstilt, slik at du kan nyte drømmen din.

Pusse opp bad Kongsberg
Nytt bad Kongsberg

Hjelp til å pusse opp bad i Kongsberg

Gjennom flere tiår har Pusseoppbad1.no og våre samarbeidspartnere opparbeidet erfaring med å pusse opp og renovere nytt bad i Kongsberg. Denne ekspertisen sikrer en flott kvalitet, og ikke minst også en god evne til å gjennomføre innenfor fristen. Det er nettopp derfor vi kan holde den tidligere nevnte garantien på 10 dager.

På toppen av dette kan Pusseoppbad1.no også garantere at badet du får vil vare i minst 10 år. Denne garantien understreker videre den kvaliteten som ligger bak arbeidet her. Med andre ord leveres ikke bare tjenestene raskt, men de gjøres også med nøye presisjon, slik at du blir 100 % fornøyd med resultatet.

Dersom du ønsker et nytt bad i Kongsberg, så er det selvfølgelig også viktig at badet følger de seneste forskriftene og reglene. Pusseoppbad1.no tilbyr hjelp til å pusse opp bad i Kongsberg i henhold til byggeteknisk standard TEK17 og våtroms normen.

Lokale leveranser av nytt bad i Kongsberg

Ved hjelp av lokale leveranser av nytt bad i Kongsberg, så kan Pusseoppbad1.no tilby raske og gode resultater. Det virker kanskje som en er nødt til å se til andre nærliggende storbyer for å bedre utvalget. Pusseoppbad1.no har derimot et godt nettverk å ta av lokalt i Kongsberg, noe som sikrer deg bedre vilkår.

Vi har innsikt i hvem de beste og rimeligste håndverkerne i området er, slik at du får det beste resultatet. Det betyr først og fremst at du slipper forsinkelser og andre problemer med oppussingen. God koordinasjon med lokale leverandør sikrer at garantien på 10 dager for ferdigstilling av badet alltid vil opprettholdes.

Det er uansett ikke vanskeligere enn at du bestiller gratis befaring for å se hva som kan utbedres.

Borettslag og sameie drar nytte av koordinering

Spesielt gunstig er nok løsningen med koordinering for borettslag og sameie. De møter på de samme utfordringene som en eier av privat bolig har, men naturligvis på en mye større skala. Et borettslag eller sameie skal tross alt koordinere håndverkere til utbedring av en rekke forskjellige bad.

Pusseoppbad1.no løser disse utfordringene, og vi sørger for at badene blir ferdigstilt raskt og knirkefritt. Dessuten tilbys også gratis befaring til borettslag, slik at en kan få en rask oversikt over hva som kan utbedres og hva dette eventuelt vil koste for alle sammen.

Få oversikt over omfanget gjennom befaring

Pusseoppbad1.no tilbyr helt gratis og uforpliktende befaring for alle som ønsker nytt bad i Kongsberg. Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet på siden. Da vil du kunne sette opp et tidspunkt for befaring, der du får innsikt i hva som kan utbedres, hvor lang tid det vil ta, og ikke minst hva det vil koste.

Trekker du deg etter befaringen, så er dette helt gratis og risikofritt. De fleste blir derimot fornøyd med planene fra våre eksperter, og de velger derfor ofte et nytt bad for å gjøre boligen ekstra fin.

Oppussing av bad Kongsberg

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring