• Få 3 tilbud fra lokale håndverkere.

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Horten

Mange går med en drøm et helt nytt bad, muligens med et nytt badekar og varmekabler. Prosessen blir derimot ofte vanskelig, og tar lang tid da en skal koordinere både rørleggere, snekkere, flisleggere, og andre håndverkere. Selv om en altså ikke gjør noe av selve jobben med å pusse opp nytt bad i Horten egenhånd, så blir det fort en del arbeid i dette.

Det er nettopp derfor Pusseoppbad1.no tilbyr å ta seg av hele denne prosessen. Vi har god erfaring med å koordinere alle håndverkerne, slik at du slipper denne jobben. Det sikrer at arbeidet blir utført både raskere og rimeligere. Vår garanti er faktisk på lave 10 dager, slik at du har badet ferdig oppusset raskt etter bestilling.

Pusse opp bad Horten
Nytt bad Horten

Erfarne håndverkere i samspill

Pusseoppbad1.no har opparbeidet seg flere tiårs erfaring gjennom en rekke samarbeidspartnere. Dette sikrer en god kvalitet, og ikke minst en veldig god gjennomføringsevne. Vi garanterer at alle bad vil være ferdig oppusset innen 10 dager etter at prosjektet blir påbegynt. Dette er fordi erfarne håndverkere vet hvordan de skal jobbe raskt.

Den raske jobben går derimot på ingen måter på kompromiss med kvaliteten. Pusseoppbad1.no er faktisk så selvsikre på kvaliteten av nytt bad i Horten at vi har en garanti på at det vil vare i de neste 10 årene. Altså leverer vi ikke bare badet innen kort tid, men badet vil også vare i en lang periode. Dette er for øvrig til en fastpris.

Skal du pusse opp bad i Horten, så er det viktig å ta høyde for forskrifter og lover rundt dette. Vi holder god orden i sysakene, og Pusseoppbad1.no følger blant annet våtroms normen og byggeteknisk standard TEK17.

Oppussing av nytt bad i Horten

Pusseoppbad1.no leverer alle tjenester lokalt, slik at jobben blir unnagjort raskere og rimeligere enn hos andre leverandører. Det finnes mye god kompetanse i Horten for ditt nye bad, men det kan tross alt være vanskelig å koordinere alle disse håndverkerne om en ikke har så god kjennskap til bransjen.

Vi vet derimot hvor de beste håndverkerne oppholder seg, og vi samarbeider tett med disse for at du skal kunne pusse opp bad i Horten uten forsinkelser eller mindre tilfredsstillende resultater. Koordinasjonen sikrer at det ikke blir noen problemer med leveransen overhodet, og du kan få et nytt bad i Horten i løpet av 10 dager, som nevnt tidligere.

Det er tross alt ikke vanskeligere enn at du initierer en uforpliktende og gratis befaring gjennom skjemaet her på siden.

Godt alternativ til borettslag og sameie

Borettslag og sameie møter på samme problem som private boliger, men i et mye større volum. Her skal en tross alt koordinere en rekke håndverkere til bad hos mange beboere. Skal en utbedre nytt bad i Horten til et stort borettslag, så er det viktig å ha en aktør ved sin side som kan bistå med koordinasjon av de mange håndverkerne.

Pusseoppbad1.no sørger for at alle jobber i samspill, slik at jobben blir raskt utført for borettslaget eller sameiet. Dette inkluderer den tidligere nevnte garantien om at badet er ferdig 10 dager etter det blir påbegynt, og det er fortsatt gratis befaring.

Uforpliktende og gratis oversikt over omfanget

Omfanget av prosjektet kan være vanskelig å anslå på egenhånd. Nettopp derfor tilbyr Pusseoppbad1.no fordelen med å motta helt gratis befaring. Denne befaringen er også helt uforpliktende, slik at en kan trekke seg selv etterpå.

Befaringen vil gi deg innsikt i hva som bør utbedres, under hvilke tidsrammer dette vil fullføres, og ikke minst hva kostnaden blir. Slik sett får du oversikt over omfanget, uten å forplikte deg til å sette i gang med nytt bad umiddelbart.

Oppussing av bad Horten

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring