• Få 3 tilbud fra lokale håndverkere.

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Halden

Ser en etter et nytt bad i Halden, gjennom enten oppussing eller renovering, så blir det fort en del jobb. For selv om en ikke skal gjøre noe av selve jobben på egenhånd, så er det fortsatt mye arbeid med koordinering. Det er tross alt rørleggere, snekkere, og flisleggere blant annet som skal være med i prosessen med å pusse opp ditt bad.

Dersom du skal pusse opp bad i Halden er det derfor anbefalt å bruke oss i Pusseoppbad1.no. Vi tar oss nemlig av hele jobben med å administrere oppdraget. Vår gode erfaring lar oss dra inn ekspertise fra mange kanter, slik at jobben blir utført innen 10 dager, og det med en kvalitet som du vil bli meget fornøyd med.

Pusse opp bad Halden
Nytt bad Halden

Flere tiår med gode erfaringer

Pusseoppbad1.no har samlet samarbeidspartnere som til sammen har flere tiårs erfaring med å pusse opp bad i Halden. Det er nettopp denne erfaringen som gjør at vi alltid kan garantere at badene blir ferdig pusset opp innen 10 dager. De erfarne håndverkerne jobber flittig, samtidig som de også leverer god kvalitet.

Kvaliteten er for øvrig også langvarig, da Pusseoppbad1.no kan tilby en annen garanti for holdbarheten. Denne garantien løper over 10 år, slik at når du velger et bad hos oss, så vet du at det vil vare i lang tid. Skal du pusse opp bad i Halden, så er det også fint med en forutsigbar pris. Pusseoppbad1.no kan tilby en fastpris for ditt nye bad.

Forskrifter og lover er dessuten også viktige, utover selve kvaliteten og utseende på badet. Derfor følger Pusseoppbad1.no både våtroms normen og byggeteknisk standard TEK17. Da kan du med trygghet vite at badet er pusset opp i henhold til reglementet.

Pusse opp bad i Halden

Skal du pusse opp bad i Halden, så er det fort gjort å tenke at utvalget er lite når det gjelder håndverkere. Da ender en fort med å se til andre byer og områder for hjelp. Pusseoppbad1.no har derimot en god oversikt over de som kan hjelpe med nytt bad i Halden, slik at du får hjelp av de mest lokale håndverkerne som vi kommer over.

Dette hjelper deg stort i den grad at du får reduserte kostnader og enda hurtigere utført oppdrag. Det blir nemlig enklere, og nesten helt smertefritt, å koordinere alle håndverkerne når de tross alt opererer fra samme by.

Prosessen setter du for øvrig enkelt i gang i dag ved å velge en helt gratis befaring av ditt hjem.

Alternativer for borettslag og sameie

Borettslag og sameie trenger selvfølgelig også nye bad innimellom. Her er det en enda større prosess med å koordinere de mange håndverkerne som skal involveres. Det kan fort oppleves som veldig rotete å skulle sørge for samspill mellom mange rørleggere, snekkere, og flisleggere blant annet.

Pusseoppbad1.no sørger derimot raskt for at koordinasjonen er på plass. Dette sikrer at hver enkelt bad er ferdig 10 dager innen det blir påbegynt, selv om hele borettslaget eller sameiet selvfølgelig vil ta noe lenger tid enn et privat hjem.

Gratis og risikofritt med befaring

Befaringen vår hjelper deg først og fremst. Denne tar nemlig for seg prosjektets omfang, da først og fremst hva som bør utbedres, hvor lang tid dette vil ta, og ikke minst hva det vil koste. Kanskje spesielt er sistnevnte viktig ved en befaring, da budsjettet fort kan bli en hindring for mange.

Det er helt gratis og risikofritt å motta befaring fra Pusseoppbad1.no, og dette vil hjelpe deg med å avklare en hel del spørsmål. På den måten kan du få den oversikten du trenger, og det er som nevnt helt uforpliktende, slik at du når som helst kan trekke deg.

Oppussing av bad Halden

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart. badet ferdigstilles innen 10 dager.

Velg tid for befaring