• Få 3 tilbud fra lokale håndverkere

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Fredrikstad

Ønsker du å pusse opp bad i Fredrikstad? Et nytt drømmebad er en drøm mange går og holder på over tid, mest fordi det er mye organisering involvert. Sannsynlighetene er store for at prosessen skal inneholde rørlegger, snekker, og fliselegger blant annet. Det å koordinere de mange håndverkerne kan opplevelse som en ganske stor oppgave.

For å gjøre det enklere for deg tar Pusseoppbad1.no over denne oppgaven. Vi koordinerer alle håndverkere involvert i å pusse opp ditt bad, slik at du kan fokusere på viktigere ting. Ved hjelp av den gode koordinasjonen kan vi dessuten garantere at badet står ferdig innen 10 dager, og det med en god og langvarig kvalitet.

Pusse opp bad Fredrikstad
Nytt bad Fredrikstad

Erfaring med oppussing av bad

Pusseoppbad1.no har god erfaring med å pusse opp bad i Fredrikstad. Samarbeidspartnerne våre har til sammen flere tiårs erfaring innen oppussing av bad, noe som synes i både gjennomføringsevne og resultat. Som nevnt ovenfor vil vi altså garantere alle at badet vil stå ferdig i løpet av 10 dager. Det er ikke særlig langt unna om du bestiller gratis befaring nå.

Selv om badet ferdigstilles innen 10 dager, så blir fortsatt jobben gjennomført med meget høy kvalitet i sentrum. Dette understrekes primært av at vi tilbyr en garanti på 10 år for alle bad vi pusser opp. Skal du ha et nytt bad i Fredrikstad, så er du altså garantert at dette vil holde sin gode kvalitet over de neste 10 årene. I tillegg tilbys en forutsigbar fastpris for bad.

Pusseoppbad1.no følger alle de oppdatert forskriftene og lovene for oppussing av bad. Dette gjelder primært våtroms normen og byggeteknisk standard TEK17 blant annet. Dermed er du sikret en langvarig og god kvalitet på nytt bad i Fredrikstad.

Lokal oppussing av bad

Lokale tjenester er ikke alltid like lett å spore opp, og ofte tyr en til større byer for bedre utvalg. Pusseoppbad1.no gjør derimot at du kan pusse opp bad i Fredrikstad utelukkende med lokale håndverkere. Lokal oppussing av bad sørger for at det er enklere å koordinere de mange håndverkerne involvert, og dette blir selvfølgelig også rimeligere.

Lokale entreprenører gjør det enklere å få gjennomført oppdraget både til tiden og budsjettet som er satt. Dette gir deg en fornuftig pris og et bedre resultat.

For å sette i gang med oppussing av nytt bad i Fredrikstad, så kan du booke befaring direkte på siden.

Pusse opp bad i Fredrikstad til borettslag eller sameie?

Skal du pusse opp bad i borettslag eller sameie i Fredrikstad? Da lønner det seg å velge en leverandør som kan koordinere et slikt stort prosjekt. Pusseoppbad1.no har god erfaring med å administrere slike prosjekter. Det kan fort virke overveldende å måtte organisere så mange håndverkere, og samtidig ønske å fullføre prosjektet hurtig.

Gjennom Pusseoppbad1.no kan du sikre at oppussing av bad for hele borettslaget eller sameiet fullføres hurtig. Hvert enkelt bad vil fortsatt fullføres 10 dager etter det blir påbegynt, og det er dessuten også helt gratis og risikofri befaring for borettslag og sameier.

Befaringen vår er gratis

Gratis befaring er en stor fordel dersom du sitter på gjerdet angående avgjørelsen. På denne måten kan du nemlig få en fin oversikt, uten å ta noen form for risiko. Befaringen tar for seg prosjektets omfang, anbefalte utbedringer, og prisanslag blant annet.

På denne måten kan du få en bedre innsikt i hva som til for å pusse opp bad i Fredrikstad. Bestemmer du deg for å ikke pusse opp, så står du helt fritt til å trekke deg kostnadsfritt. Sannsynligheten er allikevel høy for at du velger et nytt bad, og da er Pusseoppbad1.no et perfekt sted å starte.

Oppussing av bad Fredrikstad

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart. badet ferdigstilles innen 10 dager.

Velg tid for befaring