• Få 3 tilbud fra lokale håndverkere.

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Drammen

Badet er ett av husets viktigste rom, og det er derfor ikke overraskende at mange drømmer om et nytt bad i Drammen. Skal du derimot pusse opp badet ditt, så medfører dette en hel del arbeid, selv om du ikke gjør noen egeninnsats med selve arbeidet. Det er nemlig en stor jobb knyttet til koordinering av de forskjellige entreprenørene.

For å lette på presset og gjøre drømmen om et nytt bad i Drammen enklere, så hjelper Pusseoppbad1.no deg på veien. Vi administrer kontakten med samtlige entreprenører og sørger for sømløs kommunikasjon og rask utførelse. Enten det trengs rørlegger, snekker, eller flislegger for ditt oppdrag, så sørger vi for at alt er på stell og at prosjektet blir ferdig i tide.

Pusse opp bad Drammen
Nytt bad drammen

God erfaring og høy kvalitet

Pusseoppbad1.no har god erfaring med å pusse opp bad i Drammen. Til sammen har de mange samarbeidspartnerne våre flere tiår med erfaring innen bransjen. Det er nettopp derfor vi med stolthet kan garantere at badet vil stå ferdig innen 10 dager. Med andre ord, dersom du igangsetter befaring nå, så er ikke drømmebadet langt unna i det hele tatt.

Dessuten kommer alle våre bad med en garanti for at de også vil vare i 10 år. Altså er det ikke bare slik at våre erfarne håndverkere leverer raskt, men de leverer også en meget høy kvalitet på det arbeidet de utfører. Et bad som varer over lang tid, er tross alt minst like viktig som et drømmebad som ser fint ut.

For å sikre kvaliteten, så følger alle våre bad de seneste forskrifter og regler. Dette inkluderer byggeteknisk standard TEK17, samt våtroms normen blant annet. Skal du pusse opp bad i Drammen, så er det veldig viktig at badet følger disse reglene.

Oppussing av bad i Drammen

Tross storbyfølelsen er det fort gjort å se til Oslo for optimal leveranse av bad. Det slipper du når Pusseoppbad1.no tar seg av ditt nye bad i Drammen. En lokal leveranse er både rimeligere og enklere å koordinere. Dette sørger for at den tidligere nevnt garantien på ferdigstilt bad faktisk blir utført innen 10 dager, uten forsinkelser.

En lokal leveranse fører sett over ett til et bedre resultat. Det er ingen grunn til å søke utenfor Drammen lenger om du skal ha et nytt bad, og Pusseoppbad1.no tar seg av alt styret det tross alt er med dette.

Alt du trenger å gjøre for å sette i gang prosessen er å fylle ut skjemaet direkte på siden her.

Perfekt for større prosjekter

Større prosjekter, slik som borettslag og sameie for eksempel, trenger god koordinering enda mer enn private hjem. Her er det tross alt snakk om mange boenheter som på kort tid skal pusse opp sine bad. Ønsker dere nytt bad i Drammen til et borettslag for eksempel, så er det mange håndverkere som skal kontaktes og koordineres for prosjektet.

Pusseoppbad1.no tar seg av prosessen, og selv om 10 dager her ikke er garantert, så går det fort unna. Det er fortsatt gratis med befaring, og borettslaget kan da se nærmere på hvilke utbedringer som kan utføres, samt hva sannsynlige kostnader vil bli.

Uforpliktende og gratis befaring

Gjennom oss i Pusseoppbad1.no mottar du helt gratis og uforpliktende befaring. Det betyr at vi kommer til din bolig eller ditt borettslag og ser nærmere på omfanget av prosjektet. Vi kommer da også med innspill på hvor lang tid ting vil ta, anbefalte utbedringer, samt et anslag av hva det vil koste å pusse opp ditt bad.

Skal du ha nytt bad i Drammen, så er en gratis befaring en perfekt start. Det er tross alt gratis og risikofritt, slik at du får den oversikten du trenger raskt.

Oppussing av bad Drammen

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart. badet ferdigstilles innen 10 dager.

Velg tid for befaring