• Få 3 tilbud fra lokale håndverkere

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Bergen

Pusseoppbad1.no strekker seg litt lenger for deg som skal pusse opp nytt bad i Bergen. Vi fikser baderomsoppussingen hele veien fra A til Å. Vi kobler sammen og administrerer alle fagdisipliner som rørlegger, elektriker, flislegger, snekker og murer for deg. Ditt nye bad skal stå i stil med ønsket uttrykk og leveres alltid med vår garanti om nytt bad i Bergen på 10 dager.

pusse opp bad bergen
Nytt bad Bergen

Bergen baderomoppussing på sitt beste

Sammen med partnere har vi flere tiårs erfaring med oppussing av bad i Bergen. Det er vår samlede erfaring som gir deg muligheten til å gjennomføre totalrenovering av badet ditt på bare 10 dager. Du avtaler enkelt gratis og uforpliktende befaring til det tidspunktet som passer best for deg. Alle badene vi leverer kommer med 10 års garanti og du kan selv velge å pusse opp badet til fastpris om du ønsker det. Kom i gang ved å velge tidspunkt for en uforpliktende og gratis befaring med en av våres prosjektledere.

Nye bad som renoveres, totalrenoveres eller pusses opp bygges alltid etter våtromsnormen i henhold til byggteknisk standard TEK17

Leveranse i Bergen

Bergen og omegn et er svært populært leveranseområde for Pusseoppbad1.no. Vi utfører oppdrag i alle Bergens bydeler, inkludert Sentrum, Sandviken, Fana, Åsane, Fyllingsdalen, Laksevåg, Loddefjord, Godvik Årstad, Landås, Ytrebygda, Indre- og ytre arna. Vi betjener også nærliggende områder i nord-hordaland og andre områder rundt byen som f.eks. Søfteland Os, Sotra, Øygarden og Askøy.

Fyll ut adressen din i skjema for bestilling av befaring så stiller vi til avtalt tid.

Renovering av bad til Borettslag eller sameie

Dersom du representerer et borettslag eller sameie som ønsker en totalløsning for flere bad er dere også velkommen til å kontakte oss for nærmere dialog. Vi organiserer hele prosjektet sammen med alle nødvendige fagfolk også for større prosjetker. Vi tar prosjekter fra lettere renovering hele veien til totalrenovering av bad i Bergen.

Gratis & uforpliktende befaring

Dersom du skal pusse opp bad i Bergen begynner din reise enkelt med å avtale en gratis og uforpliktende befaring hos oss.

Oppussing av bad Bergen

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring