• Få 3 tilbud fra lokale håndverkere

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Bærum

Nytt bad i Bærum? Det er mange i denne byen som ønsker seg det, men de fleste innser fort hvor mye arbeid som ligger bak, selv når en ikke skal legge en eneste flis på egenhånd. Bak oppussing av bad ligger det nemlig en hel del arbeid knyttet til koordinering av de mange håndverkerne som skal være med på oppussingen.

Heldigvis tar Pusseoppbad1.no seg av denne prosessen dersom du skal pusse opp bad i Bærum. Da kan du lene deg tilbake og se badet ditt bli ferdigstilt innen 10 dager, helt garantert. Vi kontakter de forskjellige entreprenørene, som rørlegger, snekker, og flislegger blant annet, og sørger for at de får gjennomført jobben koordinert og i tide.

pusse opp bad Bærum
Nytt bad Bærum

Best på å pusse opp bad i Bærum

Pusseoppbad1.no er best på å pusse opp bad i Bærum. Det kan vi si med sikkerhet etter mange års erfaring innen bransjen fra våre mange samarbeidspartnere. Som en følge av den ekspertisen vi sitter på, så kan vi tilby en garanti for at badet er ferdigstilt innen 10 dager. Setter du i gang med gratis befaring i dag, så er nemlig ikke drømmebadet så altfor langt unna.

I tillegg til vår garanti på å ferdigstille badet innen 10 dager, så tilbyr vi også en garanti for at badet skal vare i 10 år. Dette understreker altså ikke bare hvor raskt vi leverer badet, men også hvilken kvalitet når du får oss ved bestilling av nytt bad i Bærum. Merk også at du kan velge en fastpris, for mer gunstig og forutsigbar budsjettering.

Alle våre bad er bygget i henhold til oppdaterte forskrifter og lover. Byggeteknisk standard TEK17, samt våtroms normen er blant annet fulgt av oss. Dette betyr at du slipper å bekymre deg over feil under oppussingen og dermed også senere problemer.

Leveranse i nærområdet

En stor fordel med Pusseoppbad1.no er at vi kan hjelpe deg med å pusse opp bad i Bærum direkte. Det er selvfølgelig mulig å ty til Oslo som en nærliggende by, men det er både rimeligere og enklere å jobbe direkte fra Bærum. Med entreprenører fra dette området på jobben, så blir kostnadene lavere og koordineringen enklere.

Vi leverer i nærområdet for en bedre opplevelse totalt sett. Du trenger ikke se til hovedstaden lengre for å pusse opp bad i Bærum til en fornuftig pris og med kvalitetsentreprenører.

Om du ønsker en gratis befaring fra vår side, så er dette et flott sted å starte. Alt du skal gjøre er å fylle ut skjemaet direkte på denne siden.

Sameie og borettslag kan dra nytte av koordinering for oppussing

Når sameie og borettslag går sammen om prosjekter, så gjør de dette for å spare kostnader for sine interessenter. Skal en pusse opp et bad og koordinere en rekke håndverkere, så blir det derimot ofte fort både dyrt og tidkrevende. Pusseoppbad1.no gjør det derimot også enkelt å pusse opp bad i Bærum for borettslag og sameie.

Her vil naturligvis ikke alle badene ferdigstilles innen 10 dager, men det vil allikevel gå fort unna. Befaringen er fortsatt helt gratis og risikofri, og dessuten gjelder den tidligere nevnte garantien på 10 år også for disse badene.

Motta din gratis befaring

Enten du ønsker oppussing av bad i din privatbolig, eller søker hjelp til hele borettslaget, så gjelder gratis befaring for din situasjon. Alt du skal gjøre er å fylle ut skjemaet her på siden, så vil du bli kontaktet innen kort tid.

Gjennom gratis og uforpliktende befaring kan du motta råd og oversikt over omfanget, uten å betale en eneste krone eller signere noen papirer. Etter gjennomgangen med ekspert vil du nok derimot bli meget fristet til å pusse opp drømmebadet ditt.

Oppussing av bad Bærum

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart. badet ferdigstilles innen 10 dager.

Velg tid for befaring