• Få 3 tilbud fra lokale håndverkere

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Nytt bad Asker

Er du på utkikk etter nytt bad i Asker? Et nytt bad er noe mange av oss drømmer om. Selv om vi ikke tilbringer så mye tid av hverdagen her, så tilbringer vi kanskje noe av den viktigste tiden her. Et helt nytt boblebad, eller en helt ny dusj, er noe mange drømmer for en bedre start på dagen. Det å generelt ha det fint på badet er jo tross alt uansett viktig.

Men så var det dette med å koordinere alle håndverkerne som skal jobbe med oppussingen. Fra rørlegger til flislegger, så er det mange som skal med. Pusseoppbad1.no tar seg av denne prosessen om du skal pusse opp bad i Asker. Vi administrerer all kontakt med entreprenører, slik at du får et best mulig resultat, uten mye ekstra arbeid.

Pusse opp bad Asker
Nytt bad Asker

Den beste måten å pusse opp bad på

Bruk av Pusseoppbad1.no er den beste måten å pusse opp bad i Asker på. Det er fordi at vi gjennom våre samarbeidspartnere har flere tiårs erfaring innen bransjen. Dette gjør at vi i dag har muligheten til å garantere et ferdigstilt bad i løpet av 10 dager. Det hele igangsettes for øvrig med gratis befaring, der du selv velger tidspunktet.

Som om det ikke var nok med garantien på 10 dager til ferdigstilling, så tilbyr vi også 10 års garanti for alle bad vi pusser opp. Skal du ha et nytt bad i Asker, så finner du sjeldent like gode tilbud. Dessuten, for å være helt transparente med prisen, så lar vi deg velge fra fastpris på oppussingen.

Vi følger også normer og standarder i byggebransjen, slik at du er sikret et resultat som følger alle forskrifter og regler. Blant annet følger vi våtromsnormen, og vi leverer også bad i henhold til byggeteknisk standard, da nærmere bestemt TEK17. Da slipper du å bekymre deg over småfeil her og der.

Pusse opp bad i Asker?

Skal du pusse opp bad i Asker? Da er det fort gjort å ty til Oslo, siden det ligger såpass nært. Du trenger derimot ikke rette deg mot hovedstaden engang. Pusseoppbad1.no leverer nemlig sine tjenester direkte i Asker og omegn.

På denne måten kan du få hjelpen der du er fra entreprenører som opererer i dette området. Dette gjør koordinering enklere og kostnaden for oppdraget mye rimeligere. Vi leverer et bredt tjenesteområde, og Asker er altså en av disse.

Dersom du ønsker mer informasjon om hva vi kan utbedre, og hvor mye det vil koste, så tilbyr vi helt gratis og uforpliktende befaring. Bare fyll ut skjemaet her på siden.

Oppussing av bad i borettslag og sameie

Borettslag og sameie ønsker ofte å få fullført prosjekter der badene til alle boenhetene pusses opp på samme tid. Dette krever selvfølgelig en god koordinering, og her er som nevnt vi i Pusseoppbad1.no meget dyktige. Vi har nettverket til å få satt i gang oppussing av nytt bad i Asker for borettslag innen meget kort tid.

Selv om garantien på 10 dager ikke kan dekke alle badene, så hiver vi oss rundt og setter sammen et godt team av håndverkere. Dette sikrer kvalitetsarbeid etter forskriftene, samtidig som borettslag raskt får tilgang på de rette individene.

Be om befaring i dag

Befaring sikrer deg en rask og gratis oversikt over prosjektets omfang. Med ekspertise inn i boligen for å avgjøre omfanget, så får du en bedre oversikt enn ved enkel synsing. Dette er også helt gratis og uforpliktende.

Ved hjelp av en risikofri befaring får du mest sannsynlig bestemt deg. Sannsynligheten er stor for at du ønsker å pusse opp badet ditt etter dette. Det finnes tross

Oppussing av bad Asker

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring