• Få tilbud fra 3 lokale håndverkere

  • Uforpliktende & gratis befaring

  • 10 Års garanti

  • Vi ordner alt for deg fra  A – Å

  • Fastpriser tilgjengelig

  • Oppstart når det passer deg.

Pusse opp bad Ålesund
Nytt bad Ålesund

Nytt bad Ålesund

Skal du pusse opp bad i Ålesund? Da har du helt sikkert opplevd hvor mye jobb som inngår i dette. Det er nemlig ikke bare, bare selv når en ikke skal gjøre noe av det fysiske arbeidet selv. For det å koordinere rørleggere, elektrikere, flisleggere, snekkere, og murere er litt av en jobb. Det er neppe en jobb du ønsker når du skal skaffe deg nytt bad i Ålesund.

Pusseoppbad1.no er da et perfekt alternativ for deg. Vi tar oss nemlig av all koordinering når du skal pusse opp bad i Ålesund. Det betyr ganske enkelt at vi administrerer kontakten mellom de forskjellige entreprenørene. Ved hjelp av god kommunikasjon kan vi sikrer at du har ditt ferdige bad innen 10 dager.

 

Flere års erfaring med baderomsoppussing

Vi har flere tiår med erfaring i lag med våre samarbeidspartner for leveranse av nye bad. 10 dager er tross alt ingen vanlig garanti for nye bad, men vår erfaring gjør at vi altså kan få unna jobben såpass raskt. Alt begynner med en gratis og uforpliktende befaring, som du selv kan booke hos oss.

Når du har bestemt deg for å pusse opp ditt bad i Ålesund, så kan du faktisk velge en fastpris, slik at du ikke får noen overraskelser. Dette gjør du altså etter at befaringen, som du selv kan velge tidspunkt for, er ferdig. Merk også at alle våre bad kommer med en 10 års garanti.

Uansett om vi pusser opp eller renoverer ditt bad totalt, så følger vi normer og standard. Her er våtroms normen og byggeteknisk standard TEK17 de to viktigste. Disse sørger for at badet følger de seneste reguleringene, og du kan være helt sikker på at når du kjøper nytt bad i Ålesund gjennom oss, så får du kun det beste.

Vi pusser opp i Ålesund

Pusseoppbad1.no er etter hvert blitt etablert som en anerkjent aktør i Ålesund området. Her har vi levert til flere av bydelene, men også bygder i nærheten. Du kan kontakte oss for å se om vi har mulighet til å komme på befaring akkurat der du bor.

Dersom du bor i sentrum av Ålesund, så kan vi helt garantere komme på befaring hos deg. Skulle du til gjengjeld bo i en litt avsidesliggende bydel, så er sjansene fortsatt store for at Pusseoppbad1.no kan komme på befaring hos også deg.

Alt du trenger å gjøre for å få oss på befaring, er å fylle ut skjemaet her på siden med din informasjon.

Større prosjekter

Skulle en til gjengjeld ønsker å pusse opp bad i Ålesund for et borettslag eller sameie, så kan vi også bistå med dette. Flere bad i ett og samme prosjekt vil bety gunstigere priser, og vi kan fortsatt levere raskt. Kontakter du oss med rammene rundt prosjektet, så sørger vi for å koordinere teamet bak.

Skal du ha et nytt bad i Ålesund, så tar vi alle prosjekter fra enkel oppussing, til totalrenovering av bad i hele borettslaget.

Befaringen er uforpliktende og gratis

Det kanskje beste med vår befaring er at den er helt uforpliktende og gratis. Du får altså tilgang på en god ressurs her, ved å kunne motta tips for utbedringer, oversikt over hvordan endringer utføres, samt et anslag for hva kostnadene vil bli.

Finner du ut av at du ikke vil gå videre med oppussing av badet, så kan du helt gratis trekke deg fra prosessen. Mest sannsynlig vil du nok derimot bli enda mer fristet til å få satt i gang oppussingen, og vi kommer blant annet med gode forslag til utbedringer. Skal du ha et nytt bad i Ålesund, så hjelper vi deg godt på vei!

Oppussing av bad Ålesund

Slik gjør du det enkelt

1

Avtal Befaring

Velg ønsket dato og tid for uforpliktende og gratis befaring. 

2

Uforpliktende Tilbud

Få tilsendt et uforpliktende tilbud basert på befaringen. Pris påvirkes av størrelse, fliser, møbler mm.

3

Oppstart

Ved akseptert tilbud avtaler vi tidspunkt for oppstart.

Velg tid for befaring